Ruben digitale tekening De vaardigheid van het digitale tekenen gebruik ik bij het herstellen van foto's waarbij stukjes verdwenen zijn door beschadigingen. Hiermee kan ik foto's herstellen die ik doormiddel van mijn programmas niet zou kunnen repareren. 

De verdwenen stukken worden dan digitaal ingetekend. Ook heb ik bij een onscherpe en bewogen foto deze techniek kunnen gebruiken om de foto weer scherper te krijgen.

Digitaal tekenen is net zoals het echte tekenen op papier, alleen maak ik gebruik van een tekentablet die aangesloten is op mijn computer.

Op de voorbeelden kunt u hele portretten zien van een digitale tekening. Ik heb hier de foto als voorbeeld gebruikt.

{gallery}dig_tekenen{/gallery}
{flike}
 

Welkom

Foto Herstel Service repareert uw foto's snel en vakkundig.

U heeft een beschadigde foto die u zeer dierbaar is? Of heeft uw trouwfoto zijn kleur verloren omdat deze al jaren in een lijst in uw woonkamer staat?

Wist u dat de meeste foto's tegenwoordig digitaal gerepareerd kunnen worden?  Leest u meer over dit onderwerp en bekijkt u enkele voorbeelden van herstelde foto's.

Leest u recensies van tevreden klanten en neemt u vrijblijvend contact met mij op. Ik sta u graag met woord en daad terzijde om  uw dierbare foto weer naar de originele staat terug te brengen.

 

Portret laten maken van uw eigen huisdierFoto Herstel Service bied meer

Naast foto reparatie maak ik portretten van uw eigen gemaakte foto's. 

In mijn webshop DigitalArtDesign kunt u deze online bestellen.

Leest u alles hierover als u op deze link klikt

Tips, trucs en nieuws

Informatie

  Gebruik liever geen mobiele telefoon voor het maken van een kopie van de te herstellen foto Het is dan wel een snelle manier om een foto van de beschadigde foto te maken met een mobiele telefoon. Maar de kwaliteit is vaak erg slecht.Als wij dan bedenken om een foto te laten herstellen maar er dan een slechte kopie wordt gemaakt dan is dit ronduit jammer. Want de kwaliteit van de gemaakte kopie met een mobiele telefoon kan niet worden hersteld.  Op zich is dit wel mogelijk bij gebrek aan een scanner om een foto te maken van de beschadigde foto.…

  • Belangrijk om te weten voor u een foto aan mij verzend Gebruik nooit een mobiele telefoon voor het maken van een kopie van de te herstellen foto Het is dan wel een snelle manier om een foto van de beschadigde foto te maken met een mobiele telefoon. Maar de kwaliteit is erg…

  • Over pixel en resolutie

    Wanneer u digitaal fotografeert kunt u niet om het begrip 'resolutie' heen. Wat is resolutie, hoeveel resolutie hebt u nodig voor mooie foto's en afdrukken, en wat heeft resolutie met bijsnijden te maken?PixelsDigitale foto's bestaan uit een groot aantal beeldpunten. Deze punten vormen de kleinste elementen van een foto. In…

Contact

Heeft u meer vragen of wilt u gelijk een offerte van uw beschadigde foto. Neemt u dan vrijblijvend contact op met mij.

 

Ga naar boven