Herstellen

herstUw heeft een oude foto die u zeer dierbaar is maar deze foto is oud en door de jaren beschadigt geraakt. Wist u dat een oude en beschadigde foto in de meeste gevallen weer te repareren is? Op deze website ziet u voorbeelden van foto's die hersteld zijn en kunt u gelijk contact opnemen voor een vrijblijvende offerte.

lees meer...

Inkleuren

inkleur2 introHeeft u een oude zwart-wit foto welke u graag in een modern jasje zou willen steken? U kunt uw zwart-wit foto's namelijk laten inkleuren! Gedeeltelijk, wat heel hip is tegenwoordig, of helemaal! Dit brengt de oude tijd weer tot leven. Op deze website kunt u voorbeelden zien van ingekleurde foto's en gelijk contact met mij opnemen !

lees meer..

Retoucheren

retouch1 introGeen glamour tijdschrift zonder geretoucheerde foto's. Iedereen weet het wel, die mooie foto's in onze bladen zijn niet zo genomen. Deze zijn bewerkt met een programma op de computer. Wat nou als u zelf een foto heeft waarop b.v.b uw koortslip te zien is, of een ander storend element ? U zou dit kunnen laten verwijderen ! 

lees meer...

 

De foto die u mij digitaal toe stuurt moet een goede kopie zijn. Als u een foto maakt van de te herstellen foto, zal deze opname onscherper zijn dan een gescande foto.

Ik raad dus ten zeerste aan om een scan te maken. Om een onscherpere kopie te vermijden. Dit scheelt in de kosten van de reparatie.

Welkom

Foto Herstel Service repareert uw foto's snel en vakkundig.

U heeft een beschadigde foto die u zeer dierbaar is ? Of heeft uw trouwfoto zijn kleur verloren omdat deze al jaren in een lijst in uw woonkamer staat?

Wist u dat de meeste foto's tegenwoordig digitaal gerepareerd kunnen worden?  Leest u meer over dit onderwerp en bekijkt u enkele voorbeelden van herstelde foto's.

Leest u recensies van tevreden klanten en neemt u vlijblijvend contact met mij op. Ik sta u graag met woord en daad terzijde om  uw dierbare foto weer naar de originele staat terug te brengen.

Tips, trucs en nieuws

Informatie

Op zich is dit wel mogelijk bij gebrek aan een scanner om een foto te maken van de beschadigde foto. Alleen is dit helemaal niet zo makkelijk als dat het lijkt. Wat kan er nou mis gaan ?? Ik zal niet hier even uitleggen. bij het maken van de foto moet de goede afstand worden gehouden om onscherpte uit te sluiten de foto moet bij een neutraal licht worden gemaakt, hierbij moet je opletten dat er geen reflectie ontstaat van je omgeving in de foto je moet ervoor zorgen dat er geen schaduw op je foto te zien is van…

  • Belangrijk om te weten voor u een foto aan mij verzend Foto's die geen of zeer weinig details hebben door b.v.b schade(verbleken) van de zon kunnen vaak niet meer worden hersteld. Dit geld vooral voor essentiële details zoals gezichten van de personen. Achtergronden kunnen meestal wel worden vervangen . Foto's…

  • Over pixel en resolutie

    Wanneer u digitaal fotografeert kunt u niet om het begrip 'resolutie' heen. Wat is resolutie, hoeveel resolutie hebt u nodig voor mooie foto's en afdrukken, en wat heeft resolutie met bijsnijden te maken?PixelsDigitale foto's bestaan uit een groot aantal beeldpunten. Deze punten vormen de kleinste elementen van een foto. In…

Contact

Heeft u meer vragen of wilt u gelijk een offerte van uw beschadigde foto. Neemt u dan vrijblijvend contact op met mij.

 

Ga naar boven