Een foto bewerken kost veel tijd, uiteraard is dit afhankelijk van hoe zwaar de beschadigingen zijn. Om goed te kunnen bepalen hoelang ik met een foto bezig zal zijn en of deze wel te herstellen is moet ik deze eerst gezien hebben. Vaak ga ik ook al gelijk bezig met deze foto als er twijfel is of het repareren wel zal lukken.

Prijsopgaaf

Na de foto goed bekeken te hebben ontvangt u van mij een prijsopgaaf. Deze zal nooit hoger zijn dan het uiteindelijke bedrag dat in rekening wordt gebracht, eerder lager als ik een inschattings fout heb gemaakt en ik minder tijd heb besteed aan een herstel.

Verbleekte foto's zijn alleen te herstellen als de verbleekte stukken vervangen kunnen worden. Bijvoorbeeld u heeft een foto waarbij de armen, benen, achtergrond verbleekt zijn, dan kan ik er meestal nog iets van maken. Heeft u een foto waar gezichten op verbleekt zijn dan is het vrijwel onmogelijk dit te herstellen. Een gezicht blijft immers uniek.

U kunt uw foto's sturen door het contact formulier in te vullen en de foto's toe te voegen. Op een omschrijving van de gewenste bewerking(en) zal ik reageren met een offerte.

Vanaf Prijzen tabel

Aanpassen van belichting, kleuren en scherpte, vanaf € 2,50
Fotomontages vanaf € 7,50
Foto inkleuren vanaf € 12,50
Foto retoucheren vanaf € 7,50
Oude foto herstellen (krassen, vlekken etc.) vanaf € 18,-

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan als uw foto het u waard is om hersteld te worden.

Contact

Heeft u meer vragen of wilt u gelijk een offerte van uw beschadigde foto. Neemt u dan vrijblijvend contact op met mij.

 

Ga naar boven