Belangrijk om te weten voor u een foto aan mij verzend

Gebruik nooit een mobiele telefoon voor het maken van een kopie van de te herstellen foto

Het is dan wel een snelle manier om een foto van de beschadigde foto te maken met een mobiele telefoon. Maar de kwaliteit is erg slecht.
Als wij dan bedenken om een foto te laten herstellen maar er dan een slechte kopie wordt gemaakt dan is dit ronduit jammer. Want de kwaliteit van de gemaakte kopie met een mobiele telefoon kan niet worden hersteld. 

  • Foto's die geen of zeer weinig details hebben door b.v.b schade(verbleken) van de zon kunnen vaak niet meer worden hersteld. Dit geld vooral voor essentiële details zoals gezichten van de personen. Achtergronden kunnen meestal wel worden vervangen .
  • Foto's die bewogen en onscherp zijn opgenomen kunnen vaak niet of matig worden hersteld.
  • Fotoherstelservice.nl repareert foto's alleen digitaal.
  • Om te kunnen beoordelen of een foto gerepareerd kan worden moet ik de foto kunnen bekijken. U kunt een foto ingescand mee sturen via het contact formulier.
  • Gebruik eventueel de handleiding voor het optimale inscannen van uw foto's.
  • Fotoherstelservice.nl is geen afdrukservice maar helpt u graag als u uw bewerkte foto's wilt laten afdrukken, Zie hiervoor pagina afdruk service.


Om een foto goed te kunnen beoordelen moet er een (proef)stukje bewerkt worden, dit voorbeeld stukje wordt meestal aan u teruggezonden als voorbeeld.
Bij zwaar beschadigde foto's kan het voorkomen dat essentiële details aangezien worden als vlekken(beschadigingen) van de foto, en daarmee verdwenen zijn. U kunt dit gelijk doorgeven en er zullen geen belangrijke details verdwijnen als dit niet nodig is.

Contact

Heeft u meer vragen of wilt u gelijk een offerte van uw beschadigde foto. Neemt u dan vrijblijvend contact op met mij.

 

Ga naar boven